Visitekaartje Ceasar Meppel-01

Aanmelding

Ivm Covid-19 zijn binnen de praktijk de volgende maatregelen van toepassing:

  • aanmelding telefonisch of via de mail.
  • bij aanmelding word gevraagd of u of uw partner of een van de gezinsleden symptomen heeft van neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, koorts
  • Er wordt eerst een afspraak gepland voor een telefonische intake, waarna u in achtneming van de RIVM regels voor verdere behandeling in de praktijk kunt komen.
  • in de praktijk worden de hygiëne maatregelen van het RIVM in acht genomen en u word verzocht uw eigen handdoek mee te nemen voor behandelbank of oefenmat
  • telefonische zitting of videoconsult is mogelijk in het geval u niet naar de praktijk toe kunt komen 

U kunt zich telefonisch aanmelden of door middel van het contactformulier op deze pagina.

Met verwijsbrief

Wanneer u een verwijzing heeft van uw huisarts of specialist neemt u deze mee bij uw eerste bezoek.

Zonder verwijsbrief

Komt u zonder verwijsbrief dan vind er eerst een korte screening plaats. Ik stel u een aantal vragen en eventueel doe ik een kort lichamelijk onderzoek om te beoordelen of u aan het juiste adres bent voor behandeling en om uit te sluiten of er aanwijzingen zijn voor aandoeningen die nader specialistisch onderzoek vragen. Is dat laatste het geval dan krijgt u het advies om naar uw huisarts te gaan.

Behandeling aan huis

Meestal vind de behandeling plaats in de praktijk. Desgewenst kan ik ook naar u toekomen voor behandeling aan huis. U kunt bijvoorbeeld slecht ter been zijn of een andere geldige reden hebben waarvoor behandeling aan huis is geïndiceerd. Hiervoor is verder geen toestemming nodig van uw arts of specialist.

Wilt u uw verzekeringspas en een vorm van identiteit(rijbewijs, paspoort, identiteitskaart) de eerste behandeling meenemen?

Route

Ezingerweg 56-57
7943 AZ Meppel
www.cesarmeppel.nl
Tel 06-52008076

Wijk Ezinge inrijden vanaf het kruispunt Hoogeveenseweg/Blankenstein. U volgt dan de Ambachtsweg. U rijdt langs het Drenthe college aan de rechterkant en links de voetbalvelden. Een klein stukje na Drenthe college rijdt u rechts naar de parkeerplekken. Hier kunt u, uw auto neerzetten. U kunt ook  vanaf deze parkeerplekken rechtdoor rijden en dan kunt de auto in de parkeergarage zetten.  Aan de voorkant kunt u parkeergarage uitlopen en rechts de trap opgaan. U gaat 3 trappen omhoog naar de derde verdieping en kunt in de wachtruimte  van Goed (gezondheid onder 1 dak) Meppel links van de trap plaatsnemen. In het fietsenhok onder het pand kunt u de lift ook nemen naar de derde verdieping. In het pand, waar onze praktijk is gevestigd, is ook de sportschool Ankie Smid en Fysiotherapie Norbert Hemel gevestigd.

Bent u met de fiets, dan kunt u uw fiets tussen de zwarte hekken van de sportschool Ankie Smid neerzetten.