Visitekaartje Ceasar Meppel-01

Aanmelding

Ivm Covid-19 zijn binnen de praktijk de volgende maatregelen van toepassing:

 • aanmelding telefonisch of via de mail.
 • Bij verschijnselen van Covid wordt u verzocht niet in de praktijk te komen. Een behandeling zou dan na overleg eventueel telefonisch of digitaal kunnen plaatsvinden.
 • Er wordt eerst een afspraak gepland voor een telefonische intake, waarna u in achtneming van de RIVM regels voor verdere behandeling in de praktijk kunt komen.
 • in de praktijk worden de hygi├źne maatregelen van het RIVM in acht genomen en u word verzocht uw eigen handdoek mee te nemen voor behandelbank of oefenmat.
 • telefonische zitting of videoconsult is mogelijk in het geval u niet naar de praktijk toe kunt komen.

U kunt zich telefonisch aanmelden of door middel van het contactformulier op deze pagina.

Met verwijsbrief

Wanneer u een verwijzing heeft van uw huisarts of specialist neemt u deze mee bij uw eerste bezoek.

Zonder verwijsbrief

Komt u zonder verwijsbrief dan vindt er eerst een korte screening plaats. Ik stel u een aantal vragen en eventueel doe ik een kort lichamelijk onderzoek om te beoordelen of u aan het juiste adres bent voor behandeling en om uit te sluiten of er aanwijzingen zijn voor aandoeningen die nader specialistisch onderzoek vragen. Is dat laatste het geval dan krijgt u het advies om naar uw huisarts te gaan.

Behandeling aan huis

Meestal vindt de behandeling plaats in de praktijk. Desgewenst kan ik ook naar u toekomen voor behandeling aan huis. U kunt bijvoorbeeld slecht ter been zijn of een andere geldige reden hebben waarvoor behandeling aan huis is geïndiceerd. Hiervoor is wel een verwijzing nodig van uw arts of specialist.

Wilt u uw verzekeringspas en een vorm van identiteit (rijbewijs, paspoort, identiteitskaart) de eerste behandeling meenemen?

Route

Ezingerweg 56-57
7943 AZ Meppel
www.cesarmeppel.nl
Tel 06-52008076

 • Wijk Ezinge inrijden vanaf het kruispunt Hoogeveenseweg/Blankenstein.
 • U rijdt dan op de Ambachtsweg. U rijdt langs het Drenthe college aan de rechterkant en links zijn de voetbalvelden.
 • Blijf deze weg volgen en een klein stukje(ongeveer 100 meter) na Drenthe college rijdt u rechts naar de parkeerplekken. Hier staat een bord met Norbert Hemel, fysiotherapie en een bord met sporthal.
 • Hier kunt u, uw auto neerzetten of ervoor kiezen door te rijden en de auto in de parkeergarage te zetten onder het pand, waarin de praktijk oefentherapie Cesar is gevestigd. U loopt dan door de garage en komt aan de voorkant van de sporthal terecht waarin ook de praktijk voor oefentherapie Cesar is gevestigd op derde etage. Ankie Smid sportschool is gevestigd op de tweede etage. In de grote fietsenstalling is een lift naar de praktijk op de derde etage. U kunt ook de stenen trap nemen, aan de voorkant van het pand.
 • Nog een mogelijkheid om uw auto te parkeren, is de achterkant van het station.
 • Voor de duidelijkheid, de praktijk is niet in een school gevestigd maar wel bij de sportschool van Ankie Smid en de sporthallen.

Bent u met de fiets, dan kunt u uw fiets tussen de zwarte hekken van de sportschool Ankie Smid neerzetten. Daarna neemt u aan de voorkant van het pand de stenen trap of de lift in de fietsenstalling.